Sunday, January 18, 2009

Inspiratie

Wellicht bekend bij velen van jullie, maar dit filmpje kom ik zo nu en dan ergens tegen op het net en elke keer als ik het zie, raakt het me weer.

Op You Tube staat de engelstalige versie ook, maar daarvan valt de tekst af en toe weg. De Nederlandse versie vind ik het nèt niet....

Daarom hier even een 'gewone' verwijzing naar de 'Animal School'.

4 comments:

Anonymous said...

GEWELDIG!

Bedankt voor de link :-)

Groetjes Angelique

readers delen said...

Hoi Mirjam,
Wat een prachtig filmpje, en zo waar!

Liefs,
Esther (van der K uit N vlakbij U...)

jacq said...

een mooi filmpje Mirjam en ik snap waarom je thuisonderwijs wil geven. ik heb er een poosje over na lopen danken wat/of ik zou reageren, maar hier is'tie dan toch.
Ik ben wel blij met scholen!
Ik zou het ten eerste niet hebben gekund, ik zou het geduld niet hebben gehad om mijn kinderen zelf te onderwijzen en was dus blij dat er juffen waren.
Ik heb ook het stukje op de blog van P. gelezen en ik snap het wel. Maar wij hebben hele goede ervaringen. Onze kids zaten hier in de wijk op een kleine christelijke school. Er hing daar een hele goede sfeer.Je moet inderdaad wel een school vinden die bij jou kids past.En dat ze allemaal op een bepaald moment hetzelfde moeten gaan leren is natuurlijk wel waar, maar daar is tegenwoordig ook meer variatie in mogelijk.
Ik vind het wel heel interessant om bij jou en P. wat meer telezen over hoe jullie vorm geven aan deze manier van onderwijs. bedankt daarvoor!

groet van jacqueline

Mirjam said...

Dank je voor je reactie Jacqueline!
Ja, ieder maakt een keuze voor z'n eigen kinderen/gezin. Zo moet het ook :o).
En dan is het fijn dat jullie zo'n goede school hadden!

Mirjam :o)